Kaos i hallen – snickare på plats

Hall Sands & Co design och snickeri

Hur ser din hall ut? En städad plats där var sak har sin plats? Eller ett hav av skor och kläder huller om buller? Kanske ser den ut som de allra flestas. Riktigt ruskigt stökig med skor överallt, vantar som försvinner i stora högar (i bästa fall) eller bakom element, blöta ytterkäder och väskor och ryggsäckar överallt på golvet.

Den stora trenden under 2013 har varit att göra om sin hall och entré. Sands & Co’s renoveringsuppdrag har omfattat snickeri, värmegolv vid entré, lägga furugolv, pärlspont, platsbygga hyllor och sittplatser samt måleri. Renoveringarna har varit hus och lägenheter  i Upplands Väsby, Nacka och Sickla bland annat.

Att ha en inbjudande och välkomnande hall kan sätta prägel på hur vi upplever ett hem. Möts vi av en plats som känns någorlunda organiserad och omhändertagen så känns hela huset mer välkomnande. Med platsbyggda hyllor och lådor för vantar och mössor och garderober eller krokar för jackor och väskor så blir intrycket ett välorganiserat kaos oavsett hur städat det är.

Platsbyggd sittplats och förvaring i Nacka. Ett av projekten under 2013.