Kontakta oss

Callan_Sands

 

 

 

 

 

 

 

Vi arbetar med Upplands Väsby som bas och reser i hela Storstockholm och även Uppsala. Våra hantverkare finns runt hela Stockholm.

Offertförfrågan

Callan Sands 0702 759 255

Vi kommer alltid hem till dig för att titta på det du vill renovera, bygga till eller måla om. För oss är det viktigt att förstå dina förväntningar och önskemål på uppdraget för att det ska bli ett bra resultat. Tillsammans hittar vi lösningar och kan uppskatta omfattningen av arbetet och eventuella materialinköp.

———————————

Fakturering

Jenny Sands 0732 688 449

 

Vår adress:

Trollsländevägen 20

19453 Upplands Väsby

 

Vill du mejla oss? Skriv i dina uppgifter nedan.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.

4 thoughts on “Kontakta oss

 1. Ali Reza Majlesi says:

  Hej,
  Jag har försökt att skicka ett mejl men det går inte.
  Så jag skickar det här:

  Vi har beställt en köksö från IKEA som kommer att levereras den 30 augusti till oss. Vi undrar om ni kan hjälpa oss med dess montering. Det handlar om två 60cm- skåp och en skiva med 248,3 cm lång och nästan 90cm brädd (med ett par ben och en vattenfall). Vattenfallet är 84cm lång. Materialet på skivan är laminat.
  Kan ni skicka oss ett offer och sen meddela oss om närmaste tiden efter leveransen (30/8) ni kan komma för att fixa jobbet, tack.
  Mvh
  Ali Reza Majlesi

 2. Peter says:

  Hej, ska flytta till lägenhet inom kort till Lövstavägen, skulle om det finns möjlighet att få hjälp med att lägga golv i 2 rum + garderob, snickra lite lister och lite mindre delar som behöver fixas. Jag nås på telefon 073-3250055. Vänliga hälsningar/Peter

 3. Aryan Ahangaran says:

  Hej,
  På uppdrag av vår BRF förening önskar jag få en offert på plank ca 40m – 180cm högt för radhus baksida mot trottoar och bilväg (älvhagsvägen)

  BRF ÄPPELHAGEN
  769636-2420

  Vänliga Hälsningar,
  Aryan Ahangaran
  0730647808

 4. Henrik Brodin says:

  Hej,

  Vi är intresserade av att installera ett ventilerat golv i vår undervåning (ca 80 kvm) i Järfälla. I och med detta skulle vi vilja byta ut våra elradiatorer mot vattenburen golvvärme med luftvattenvärme-pump. Även flytta en liten bit av en bärande vägg. Förmodligen en del rörmockeriarbete och elektrikerarbete då vi planerar att sätta in nytt kök i samband med detta. Är detta ett jobb ni skulle vara intresserade av?

  MVH
  Henrik Brodin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.