Trend 2014: Renovera och förändra med färg

Alcro_moderadet_SS14

Trendspaning och vi upptäcker massor av färger! Lekfullt och härligt!

Det ska vara färg i vår och sommar. Gärna starka, klara och explosiva färger. Och vi gillar. Bloggen Trendenser och Frida rapporterar från Frankfurt om hur färgerna sprakar och hur nästan futuristiskt det är. Obegränsat och roligt!

Alcro har satt samman vårens färgkarta tillsammans med Svenska Moderådet och den är urfin mot vitt, för visst hänger hur vi renoverar hemma ihop med vad vi gillar att klä oss i! Att sätta färg på väggar och golv kan verkligen ge ett rum en helt ny känsla.Och om du inte vågar hela vägen så måla bara en fondvägg.

Om du ändå är lite försiktig och helst vill ha vitt så finns det massor av varianter av färgen vitt. Dessutom många olika finish såsom: Matt, högglansig, metall – ja, allt möjligt! Vi brukar rekommendera att våra kunder visar oss bilder på vad de gillar och även visar oss prov på material som de gillar. Det går att fånga nästan alla slags finish på väggar och golv.

Om du funderar på att göra om hemma och redan har det vitt & fräscht så är det riktigt fint och så enkelt att förändra med kuddar, filtar eller textilier. På Svenskt Tenn har de superfina kuddar och textilier – så det finns inga ursäkter att inte handla. Faktiskt.
Nu ser vi fram emot vårens bygg & renoveringsprojekt både hemma hos oss och hos er.