MONTERING KÖK

Design, ombyggnad, montering, kakel, rör, el och målning av 70-talskök i Upplands Väsby.

För att skapa mer skåp- och arbetsutrymme i 70-talsköket flyttades dörrar och väggar. Vägg öppnades upp mellan kök och vardagsrum för att skapa en öppen lay-out. Nya skåp (IKEA) monterades och kakel sattes upp. Avlopp, kyl och spis flyttades för att skapa mer arbetsyta och en köks-triangel.Inbyggd kyl och frys med platsbyggd hylla ovanför.

Furugolv betsades vitt och lackades.

Ska du renovera köket? Kul! – Vi älskar kök.

Hos oss får du hjälp med allt inom köksrenovering –  från design och första tankar, planering och inköp, leverans av materialet och monteringen på plats.Vi gör även platsbyggda kök.

Underbart när det blir bra!

För oss är det underbart att vara del av det som ofta är en stor förändring och investering för vilken hus eller lägenhetsägare som helst. Att förnya sitt kök ökar oftast värdet på fastigheten och ökar även trivseln i hemmet. Läs gärna några av våra blogginlägg för mer inspiration och genomförda projekt.

Andra säger..

 ”Vi är så nöjda med köket. Det blev riktigt, riktigt bra. Och det var ett stort nöje att ha Callan här varje dag”.
Leif, Upplands Väsby

Vi på Sands & Co Snickare har genomfört renoverings – tillbyggnads- och ombyggnadsprojekt sedan 2003. Både stora och små projekt. Kök, sovrum, altaner, terasser, förråd, balkonger – ja, allt du kan tänka dig.